Keke

Nimi: Rama Al Kirdah, tutummin Keke
Rotu: Shetlanninponi
Sukupuoli: Ruuna
Syntynyt: 9.5.2008 Kuusankoskella.
Kasvattaja: Outi Partiainen
Omistaja: Milja Pyykkö (allekirjoittanut) ja Ulla Pyykkö (allekirjoittaneen äiree)

i. Furunäs Nelson e. Birchhill Gingerale ei. Timothy v. St. Geerhof
Keke sukupostissa
Keke hippoksessa

Keke-rekiponi helmikuussa 2014
Keke on se pikkuinen reppana jota kävin Annariikan kanssa katsomassa kesällä 2008. Hiukkasen arka, mutta kovin kaunis orivarsa. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Keke kesällä 2008


Kukkuu!
Keke tuli heti vieroituksen jälkeen meille (minulle ja Annariikalle), ensin pikkutallille Janakkalaan ja sitten Tupu Kipon luo Nurmijärvelle pihattoon saman ikäisten tovereiden seuraan, vanhempien tammamammojen kuriin. Siellä Keke viihtyi erinomaisesti.


Kevät 2009, edellä Kekku, takana A.S. Umberto
Keväällä 2009 Keke muutti Matti ja Sirkka Nousjoen taliin Nurmijärven Palojoelle, missä häntä odotti Lapinlahdelta Pikkuvirran ponitallilta haettu kaveri Atte.

Eka päivä omalla tallilla.
Keke varmaan ihmettelee miksi pohjosen pojjaalla on niin paksu
 villahaalari päällään.
Ponit tuli alusta asti erinomaisen hyvin toimeen keskenään.
Ekat vuodet menivätkin perusjuttuja opiskellessa ja varusteisiin totutellessa. Opetin Keken ajolle ja kolmivuotiaana totuteltiin jo vähän ratsastajan painoon. Nelivuotiaana opiskeltiin jo vähän ratsastajan apuja selästäkäsin.


Keke sovittaa valjaita
Keke tekee tuttavuutta taaborinvuorella peikon kanssa.
Hoitaja Rosa selässä.

Käytiin rotunäyttelyissä ja myös oripäivillä 2011. Olin jo ihan itku silmässä, että nyt se poni on skipattu koko kisasta pois kun se on niin huono, mutta kuinkas ollakkaan, Keke sai luvat!
Valitettavasti röntgenkuvissa paljastui (luutunut)nivelrikko, ja päätin ruunata Keken.


Mustiala, shetlanninponien rotunäyttely 2009.

2012 heinäkuussa Keke muutti väliaikaisesti Tuusulaan valmennustalli Huuhtaselle. Myimme Aten sen tallin pitäjälle ja sain sieltä paikan Kekelle jotta ehtisin ruunata sen ja miettiä rauhassa jatkoa.
Viihdyttiin, allekirjoittanut sekä poni, uudessa paikassa. Ja ilmeisesti asioilla on tapana järjestyä; saimme jäädä pitämään majaa valmennustalli Huuhtaselle, Sain Keken kokonaan omiin nimiini, kiitos äitini, joka tarjoutui maksamaan osan ponin kuluista sillä ehdolla, että saisi itselleen ponin puolikkaan (eli yhteisomistuksen). Lisäehtoina taisi olla, että äiti saa ponin etupään ja minun täytyi tyytyä muhkeaan takamukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti