Kirjoittaja

Hei!

Täällä kirjoittelee 24-vuotias, ikuinen ponityttö, Keke-ponin omistaja Milja. Yhteinen taival Keken kanssa alkoi heti Kesällä 2008, Keken ollessa vielä pienenpieni varsa.

Minä 2015 Baltimoressa


Keväällä 2002 lapsuudenkotini naapuriin ilmestyi kaksi Hevosta. Toinen oli pienempi tummanharmaa tamma Ilo-Julia ja toinen pystytukkainen suomenhevosruuna Totivo. Kävin ihailemassa näitä komistuksia päivittäin. Saatoin istua ja katsella monta tuntia niiden laiduntamista.
Eräänä päivänä tapasin hevosten omistajan ja pääsin silittämään hevosia. Ja silloin se tapahtui, mitään ei ollut enään tehtävissä, olin myyty.

Samana vuonna läheiselle pellolle tuotiin 12 ravihevosta laiduntamaan. Siellä joukossa oli elämäni hevonen, "Pikku-Herra" ja sen todella ihana emä Miss Ali Hanover. Hevoset lähtivät syksyllä 2002 uusiin paikkoihin jättäen tyhjän aukon mennessään.
Jatkoin kesällä aloittamaani ratsastus-harrastusta ensin Hakalan Tallilla Nahkelassa ja myöhemmin Sakuntallilla Rusutjärvellä.

Muutama vuosi myöhemmin löysin käsiini rakkaan "Pikku-Herran" joka oli saanut nimekseen Road Meester ja joka oli juuri aloittanut raviuransa. "Mika" myytiin uusille ihmisille ja sain kuulla Mikan kuulumisiakin. Toukokuussa 2006 näin tämän elämäni hevosen Vermossa ekaa kertaa vuosiin, ja tuntui hyvätä nähdä se niin hienona ja hyvin hoidettuna. Mika juoksi hyvän raviuran ja olin usein vermossa katsomassa sitä.


Road Meester
Muita tärkeitä hevosia:

Tätä supersöpöä minishettistammaa hoidin ~2006-2008. Opetin Leenun myös ajolle. 
Keväällä 2008 Leenu muutti lapinlahdelle, Johanna Niskaselle (jolta myöhemmin ostimme Aten), ja tänä päivänä se asuu eräässä toisessa tutussa perheessä Eestinhevostamma kaverinaan.

Leenu
Free-Lady "Lady"

Hoitoponini ~2006-2008, arvonsa tunteva mamma-tamma. Varsoi tammavarsa Lissun v. 2007. Seuraavana vuonna Lady lähti ylläpitoon Kuusankoskelle, joka myöhemmin vaihdettiin Keke-poniin. Lady kuoli yllättäen syksyllä 2010, jättäen meille sama kesänä syntyneen Ykä-varsan.

Lady

Ladyn kesällä 2007 syntynyt varsa. Ihana, isokokoinen tyttö, jonka kanssa opeteltiin ihan perus juttuja.

Lissu


Rama Al Cyone "ykä"
Ladyn viimeinen varsa. Ykä oli hetken puoliksi omani, mutta ajan puutteen vuoksi muutti uuteen kotiin.

Ykä ja Lady-mamma


1 kommentti: