maanantai 9. toukokuuta 2016

Kuvapainotteinen postaus Keken synttärien kunniaksi


Onnea Kekkuli<3
Tänään 9.5.2016 Keke täyttää 8 vuotta!
Vietimme Keken (ja myös Eevan) syntymäpäiviä irtojuoksutuksen merkeissä. Keke pääsi Helmin ja Aten kanssa kentälle vähän irrottelemaan. Siitä kuvia myöhemmin.

Ilmoitin Keken Sipoon Savijärvelle shettisten rotunäyttelyyn, joka järjestetään sunnuntaina 15.5., jännittää aivan jäätävästi..

Nyt käydään kuvien siivellä viimepäivien puuhailuja läpi :)
Pesin Keken viikko takaperin oikein kunnolla talven jäljiltä. Voin kertoa, että pesu tuli todella tarpeeseen. Ja vaikka esiharjasin kaiken irtokarvan pois ennen pesua, irtosi pesun yhteydessä vielä niin paljon karvaa, että viemäri melkein tukkeutui.
 Pesun jälkeen päästin Keken piehtaroimaan kentälle, sillä tiesin, että pesu pitää uusia pian. Keke nautti täysillä tästä mahdollisuudesta ja pian kentällä oli kymmenkunta piehtaroinnista painunutta länttiä. Onneksi Pasi meni lanaamaan todistusaineiston heti jälkeemme kentältä.



Samppa-ori lähti kesäpuuhiinsa naurattamaan naisia ja sen tilalle pihattoon muutti kaksi uutta ponia. Keke selvästi helpottui, kun ori lähti maisemista, ei enään tarvitse pitää hurjan orin imagoa. Uusista poneista Keke ei sanonut mitään. Mutta allekirjoittaneen mielestä ne on söpöjä :)
Uudet pihattoponit Rapsu (tumma) ja Rooma (vaalea)
 Maanantaina päästiin nauttimaan ihanasta ilmasta ajaen. Mentiin reipas vajaa 8km hölkkälenkki. Tällä kertaa pysyin kyydissä ilman ongemia :'D
Mikä ihana aurinko<3 
Lenkin jälkeen oli hiki, mutta virkeä mieli!
Keskiviikkona ohjasajoin/juoksutin. Mentiin siirtymisiä, tempon vaihteluja ja voltteja. Pystytin matalan kavaletin ja vähän korkeamman kavaletin, joita mentiin ensin juoksuttaen ja sitten ohjasajaen. Iso kavaletti oli liian haastava, lähestymiset oli yhtä mutkittelua ja epärointiä, joten muutin sen matalaksi ristikoksi. Ajattelin, että on kivempi eka harjoitella vähän helpommalla, jotta saadaan alle onnistumisia ja myöhemmin taas voidaan nostaa rimaa ja kokeilla korkeampaa estettä.

Keke antoi äänensä matalalle ristikolle pomppimalla sitä puhtaasti ;)
Ennen harjausta...

...jälkeen harjauksen
Coco fiksuna löysi pihan ainokaisen varjon; Keken.
Coco koitti saada Brunosta leikkiseuraa,
mutta seura oli kovin laiskana..
 Torstaina pesin Keken toistamiseen. Oli niin lämmin ilma, että Keke vaikutti tyytyväiseltä viileään kylpyhetkeen. Syöttelin pesun jälkeen Kekeä pellolla.


Lauantaina Aamu ja kumppanit kävi hoitamassa ja ratsastamassa Keken. Aamu ja Keke opiskeli laukannostoja liinassa. Kiitos Marjolle, aamun äidille kuvista ja videosta!



 Sunnuntaina Rosa kävi hoitamassa Keken, itse en päässyt.
Rosa letitti Keken


2 kommenttia:

  1. Kyllä Kekestä tuli komea harjauksen jälkeen. Kuinkas Coco ja Bruno muuten tulevat toimeen keskenään?
    Viikonalkuja sinne teille, kiva oli nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Coco ja Bruno tulee toimeen oikein hyvin. Bruno on todella huumorintajuinen ja leikkisä katti :)

      Poista