perjantai 9. lokakuuta 2015

Divide et impera - Hajoita ja hallitse!

Lauantaina Keken vakkariratsastajat kävi ratsastamassa. Keke oli kuulema ollut kivan pirteä. Varmaan mieli virkeänä kun ei oo tarvinnut kiertää kenttää vähään aikaan. 


Keke muutti tahraamaan toistaseksi yksin  erään suomenhevosmuhku Ollin viereen. Keken ego pompsahti samantien nollasta sataan kun aita oli turvaamassa selustan. Niinpä se alko äksyilemään Ollille, heitti kaviota, ajo Ollin aidalta korvat luimussa ja hampaat irvessä. Olli parka juoksi ympäri tarhaansa aina ku Keke käski. Lopulta Keke meni jo niin pitkälle että tolpat oli vinksallaan, eristimet hajos ja langat roikku... Niinpä piti sitte rakentaa Kekelle väliaita ettei se härkkis kaveria.


Sunnuntaina ajoin Keken ja Atte oli perässä. Maanantaina ajoin Aten ja Keke pääs perään. Atte oli niin elementissään kun pääsi pellolle ravaamaan täysillä. Keke kompurajalka veti jäätäviä pukkeja perässä kun ei tahtonu pysyy menossa mukana.

Ihanaa vaihtelua käydä pellolla ajamassa, vielä ku saisin ponien hoitajan Rosan kaveriksi ajamaan pellolle niin poneilla ja meillä olis vielä kivempaa. Radalla ku ei mahdu oikeen rinnakkain ajamaan niin pitää nauttia kun saa viilettää pellolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti