keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Välipäivien puuhasteluja

Hain Rosan ja Nean yhtenä päivänä mukaan tallille. Rosa liikutti keken taluttaen ja harjasi Aten, Nea piti Cocolle seuraa.
Keke sai tytöiltä joululahjaksi söpön pinkin harjan ja mä sain herkullisia Dream Steps- lakuja, eli Rosan modostelmaluistelujoukkueen lakuja.
Coco Nurmijärven Myllykoskella. Vanha tallinomistaja Sirkka (Palojoella, missä ponit ennen asui)
on kotoisin tästä myllyltä. Mylly on purettu vuosia sitten, mutta olen kuullut paljon tarinoita
 vuosienvarsilla liittyen Myllykosken maisemiin.
Lauantaina ja sunnuntaina Keken kävi hoitamassa ja ratsastamassa pitkästä aikaa Karoliina äitinsä kanssa. Karoliina on 9 vuotias heppatyttö joka on käynyt äitinsä ja pikkusiskonsa kanssa hoitamassa kekeä n. 1,5 vuotta säännöllisen epäsäännöllisesti. :) Toisena päivänä Karoliina oli ravaillut ja laukannut radalla äitinsä avustuksella ja toisena päivänä meni Keken kanssa kentällä ravipuomeja.
Karoliina kävi kaverinsa Veeran kanssa tiistaina päivällä hoitamassa ja taluttelemassa Kekeä ihan kahdestaan. Veeran perhe on myöskin minulle tuttu, joten annoin Keken tyttöjen hoidettavaksi luottavaisin mielin. Tytöillä oli mennyt tosi hyvin Keken kanssa.

Näinpä sain itselleni vapaata tallihommista ja pääsin nauttimaan pitkistä metsälenkeistä Cocon kanssa. Joulunajan sää oli mitä upein! Kuivaa ja aurinkoista.
Tämä kuva kiteyttää todella hyvin, kuinka upeita säitä joulun tietämillä on ollut!
Kuva on siis todella otettu 26.12.2015, eikä kesällä, vaikka vähän siltä näyttää ;)
Keken lauantaisin käyvä vakkariratsastaja ja -hoitaja Aamu oli myöskin jättänyt pienen joululahjan mulle. Oli niin herkullisia pipareita, että söin ne jo tallilla :D
Tällainen herkkuyllätys odotti yks päivä tallilla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti