tiistai 29. joulukuuta 2015

Joulukuun pikaiset kuulumiset

Pitkästä aikaa saa jotain julkaistua... Bloggerin mobiilisovellus on taidokkaasti hukannut jo kolme kirjoittamaani tekstiä bittiavaruuteen, joten nyt oli pakko kaivaa kone esiin..

Joulukuu on mennyt aika kiireisesti. Se vaan hujahti. Pitkästä aikaa tein muutaman iltatallinkin. :) ...Ja pitkästä aikaa myös nautin niiden tekemisestä. Ja Coco nautti, kun pääsi tallille mukaan.

Coco ja sen uus lempparilelu kilppari, joka ei enään (onneksi) vingu.

"Psst Coco, kuuntelehan nyt tarkkaan.."
Keke varmaan antoi tarkat ohjeet porkkanalaarille...
Kekellä kävi hieroja nyt joulukuussa. Halusin tietää missä nyt mennään, kun olen kuntoa kasvattanut ohjasajaen pidemmän aikaa. Olin lähes varma, että sanomista tulee kintereiden suhteen, mutta eipä tullut! :) Ilmeisesti ristiselkä oli vähän jumissa, joka johtui siitä, ettei takapää ole tarpeeksi aktiivisesti käytössä, joka taas johtuu nivelrikon aiheuttamasta jäykkyydestä. Ohjeeksi sain tehdä _paljon_ siirtymisiä ja maapuomiharjoituksia, sekä taivutuksia, voltteja, kiemurauria ym. jumppaamista. Taivutusten välillä pitää muistaa myös suoristaa poni, jonka toki tiedän, mutta tämän kuullessani myönsin heti, että suoristaminen unohtuu helposti. Oli hyvä kuulla se joltakin muulta, nyt siihen osaa kiinnittää huomiota.
Sain myös venyttelyohjeet Kekelle.
Keke nautti koko tunnin hieronnasta. Hieronta aiheutti Kekelle myös hirveän tarpeen nuolla kokoajan, taukoamatta jotakin. Keke siis nuoli taukoamatta käsiäni, ja jos lähdin pois Keken edestä, se suuntasi seinälle ja alkoi nuolla sitä. Heti kun palasin ponin luokse, se siirtyi käsiini.. Hieroja veikkasi, että (muistaakseni) selän lihaskalvojen avaaminen voi aiheuttaa jonkinlaista kihelmöintiä hevosen suussa. Nuoleminen loppui heti kun hieronta päättyi.

Kukkuu!

Hieronnan jälkeen Keke oli tosi kevyt ohjasajaa. Keke otti kaikki avut helposti vastaan ja oli todella yhteistyöhaluinen. Jostain syystä kuitenkin Keke nosti koko ajan vasemassa kierroksessa väärän laukan, jota se ei ole ennen tehnyt. Nyt kuitenkin nostaa ihan oikein taas laukat.

Jouluaaton aamuna kävin siivoamassa kaikki karsinat ja pusuttelemassa tietenkin Kekkua. Vähän ehkä saatoin lahjoa porkkanoilla ;)
Yritin saada hienon jouluselfien Keken kanssa, mutta tuo otus on niin eläväinen, ettei oikee onnistunut :'D

Nenä etsii porkkanoita...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti