torstai 31. joulukuuta 2015

Hyvää Uuttavuotta!

Tässä vuodenvaihteessa onkin hyvä hetki muistella parin vuoden takaista uuttavuotta, kun Keke sai kunniatehtävän  saattaa 3-v ori Quantum Theory Tanskaan. Itseäni jännitti päästää oma kullanmuru noin pitkälle matkalle. Toisaalta jännitti, että ennen matkaa tehtävä eläinlääkärintarkastus toisi esiin jotain sellasta, mikä estäisi matkanteon. 
Mitään esteitä ei onneksi tullut matkalle, ja uudenvuodenaaton Keke saikin viettää ruotsinlaivalla. Siitä matka jatkui ruotsin läpi toiselle lautalle, jolla pääsi Tanskaan. Tanskassa päätepysäkki oli Andreas Helgstrandin tallilla.

Keke ja Q Helgstrand Dressagen maneesissa jalottelemassa.


Keke yöpyi Helgstrandilla. Saatuaan itsensä puoliksi karsinaan, se teki pitkän pissan, jota oli pidätellyt koko matkan. Eihän sitä voi tietenkään pissiä minnekkään muualle kun omaan karsinaan... No, olipahan poni ainakin oma itsensä, kotonakaan pissaa ei voi tehdä muualle kun karsinaan, kesällä laitumellakin tuntuu pidättelevän aina mahdollisimman pitkään, jos vaikka vahingossa mamma hakisi karsinaan pissille. :') 
Kekku palasi Suomeen toisen orin kanssa. Kotimatkalla hepat yöpyi Ruotsissa Linköpingissä jossakin siittolassa. Keke oli matkustanut asiallisesti ja piti hyvää huolta matkaseurastaan. 

Keke palasi kotiin terveenä ja iloisena. Siitä oli pidetty tosi hyvää huolta. 😊 

Tänävuonna Keke saa viettää uudenvuoden karsinassaan heinää mussuttaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti