perjantai 15. tammikuuta 2016

Rekiajelua ja hiihtokauden avajaiset

Sain reen vihdoin käyttökuntoon ja aisat sopivan pituisiksi. Sitten sattuikin satamaan tilaamani lisälumi, joten pääsin kokeilemaan kuinka reki luistaa. Helinä tuli Aten kanssa mukaan kävelemään. 


Reki oli aluksi aika raskaan oloinen, mutta kun ruosteet sai ajettua jalaksista irti, ei reki painanut enään mitään. 


Keke toimi moitteitta reen edessä, niinkuin aina ennenkin :) Reki on aika hyvän kokoinen, selkä lepää takalaitaan ja jalat mahtuu suorana kyytiin. Aika rento ajo-asento.

Toisena päivänä päästiinkin kunnolla talviurheilemaan. Tallilaverini Kaisa tuli testailemaan tekemiään hiihtoajo-aisoja Atelle. Mä lähdin mukaan Keken ja reen kanssa.


Kaisan tekemät aisat on todella kevyet, muoviputkesta valmistettu. Niistä voi pitää kiinni tai niihin voi kiinnittää itsensä pikalukolla, jos pukee itselleen esim. Kiipeilyvaljaat tms.. Pikalukko (paniikkilukko) kiinnityksen avulla saa kädet vapaiksi ohjia varten ja hätätilanteessa itsensä nopeasti irti tästä yhdistelmästä. 


Kaisa oli maalannut aisat heijastin-spraylla.
Atte oli innoissaan kun pääs tekemään jotain uutta. Se toimi ilman mitään ongelmia, radalla laukkas täysii ilman yhtäkään ylimäärästä temppua. Keke puuskutti täysillä perässä. 


Helinälle kiitos avusta ja kuvista ja Kaisalle kiitos mahtavasta ajo-seurasta!

2 kommenttia:

 1. Onpas kivan oloinen blogi :-)! Liitynkin lukijaksi :-)!

  Hartsujaemil.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, käympä vilkasemassa myös sun blogia ;)

   Poista