lauantai 2. huhtikuuta 2016

Nopeat maaliskuun lopun kuulumiset

Terve taas!
Maaliskuun viimeiset pävät olivat kauniin keväisiä tai ainakin lämpimiä. Kenttä on ollut hyvässä kunnossa. Helinän kanssa käytiin uudemman kerran ajamassa puolimatkan lenkki ja tällä kertaa Keke sai vetää letkaa. Taasen kerran sain olla super ylpeä ponistanu, jonka itseluottamus on kasvanut aivan valtavasti! Tällä kertaa en laittanut korvahuppuja ollenkaan, kun oli tyyntä. Keke ei myöskään ahdistunut, vaikka joutui kävelemään edellä "itsenäisesti". Lastenrattaissa istuvan taaperon kanssa Keke olisi halunnut tehdä tuttavuutta (ehkä sillä taaperolla oli porkkanoita jemmassa?) ja vastaan tulleelle issikkatammalle piti pikkusen höristellä ja pörhistellä. Matkaa kertyi taas 6,5 km.

BÖÖ!

Atte seisoo korokkeella, jotta näyttäis suurelta :D
Toisena pääsiäispäivänä hain Sampan mukaani tallille. Rata oli vielä niin märkä, että pistin Sampan ratsastamaan ja lupasin, että seuraavalla kerralla hän pääsee ajamaan.
Kekku ja Samppa
Käytiin lähinnä kävelemässä ja Samppa sai mennä ilman taluttajaa. Ja tosi hyvin menikin! Helinä lähti meidän seuraksi kävelemään Aten kanssa. 
Samppa ja Kekku on kyllä niin simppeli pari ja Sampalla on ihanan itsevarma ja rauhallinen ote poniin :)
Atte, Helinä, Keke ja Samppa
Keke on päässyt myös liinaan juoksemaan, ja sepä olikin super kivaa! Keke meni liina pitkällä isolla ympyrällä täyttä laukkaa ja veti välillä kunnon pierupukkeja. Kaikkialla on ollut niin märkää, ettei ole kunnolla päässyt kirmaamaan edes tarhassa, joten ymmärrän, että oli aika ihanaa päästä revittelemään.
Aprillipäivänä kävin pitkästä aikaa ohjasajamassa ja nyt se sujuikin ihan kivasti. Menimme voltteja ja siirtymisiä. Laukannostot oli aika laiskoja, joten hinkkasimme niitä vähän enemmän. Eli käynti-laukka nostoja ja vain pari laukka-askelta ja uudestaan. Nostot alkoikin sujuvaan varsin mallikkaasti.
Pölynen Keke

Ostoslistalla olisi nyt kevyt ajo/juoksutuspiiska, koska inhoan pitkää ja kömpelöä juoksutuspiiskaa. Perus ajopiiska taas on vähän liian lyhyt.

HYVÄÄ ALKANUTTA HUHTIKUUTA KAIKILLE :)

2 kommenttia:

  1. Eikö olekkin ihanaa kun kevät tulee, mielikin on pirteämpi. Rauhallisen näköistä kävelyä hevosilla. Aurinkoista viikonloppua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kevät on aurinkoineen todella odotettu juttu! Hyvää sunnuntaita teille :)

      Poista