keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Keke ratsuponina

Eliittinäyttelyä edeltävä viikko oli suunniteltu tarkasti Keken liikutusten osalta. Tarkoitus oli kärrytellä reippaita lenkkejä alkuviikosta, mutta koska sairastuin flunssaan, en luonnollisesti voinut käydä liikuttamassa Kekeä. Tarjosin Kekeä lainaan Rapsu-ponin palvelusväelle, jotka ottivat Keken liikutukset ilomielin hoidettavakseen.
Keken toivuttua ensijärkytyksestä- siis siitä, että joku käskyttää hänen korkeuttaan selästäkäsin -meno Linean kanssa oli alkanut sujumaan. Kentällä keke oli ollut kovin nihkeä, mutta radalle päästyään herännyt ja Linea oli päässyt kunnolla ravaamaan ja laukkaamaan Keken kanssa.
Seuraavana päivänä Linea meni kentällä korotettuja puomeja. Keke oli sitä mieltä, että hänet on oikeutettu henkilökohtaiseen avustajaan, jonka tulee kävellä vierellä henkisenä tukena, tai muuten hän ei ylitä puomeja. Radalla ravi oli sujunut kivasti, mutta laukan nosti vain hetkeksi, ennen kuin pudotti takaisin raviin.
Onneksi Kekellä on kuitenkin Dani, 5 vuotias poika, Linean ja Celian pikkuveli. Heidän yhteistyö pelittää paremmin kun mikään. Dani kertoo Kekelle kaikkia maailman viisauksia sillä välin kun Linea hoitaa Kekeä. Ratsastaessa Keke kantaa varmoin jaloin Dania vaikka korotettujen puomien yli. Dani tietää myös varsin hyvin, että Keke on laiharilla, ja hän pitääkin siitä kovasti huolen, ettei Kekeä hemmotella herkuilla. Jos Danin äiti rapisuttaa herkkupusseja uhkaavasti, Dani muistuttaa kyllä mitä ollaan sovittu herkuista. Tässäpä hyvin huomaa, ettei herkuilla voiteta ponin sydäntä, vaan olemalla oma itsensä ja reilu kaveri<3 

P.S. Dani oli kuulema jo kysellyt "koska Milja on taas kipeenä, että saadaan hoitaa Kekeä?"
Linea auttaa Dania
Linea ja Atte, Dani ja Keke


Puomit- helppo nakki!


Linea


Linea


Linea


Rapsu&Celia, Keke&Linea


Linea

2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat, lapsista oli varmasti mukavaa ratsastaa ponilla.

    VastaaPoista
  2. Kyllä nuo lapset tuntuu aina rakastuvan Kekeen :)

    VastaaPoista