perjantai 3. maaliskuuta 2017

Ohjasajoa hallilla

Viime viikon perjantaina päätin viedä Keken vielä toistamiseen maneesille. Tiina sattui tulemaan tallille juuri sopivasti, joten saatiin Tiinasta ja Väiskistä meille matkaseura hallille. Ulkona oli pikku pakkanen, ihan kiva ilma siis. Tiet ei ollut enään kovin liukkaita, mutta rata ja kenttä oli siinä kunnossa, ettei niillä olisi ponia pystynyt liikuttamaan. Keke käppäili kovin reippaana kun sai naapurinsa seurakseen. Kun savuttiin meidän määränpäähän, oli aika toivottaa kavereille turvallista kotimatkaa ja jäädä itse tutstumaan taas halliin.
Maneesille matkalla.

Tiina ja Väiski jatko kotitallille.
Maneesi oli tyhjä, juuri niin kuin toivoin. Käytiin ensin vähän katselemassa nurkkia ennen kuin alettiin hommiin.
Ohjasajo sujui edellistä kertaa rennommin, mentiin voltteja ja kiemurauria, siirtymisiä, sekä harjoteltiin helpon ohjasajoluokan rataa. Mulla olisi vähän haaveena, että uskaltaisin osallistua Keken kanssa helppoon ohjasajoluokkaan tulevana kesänä. Pelkään vaan, että näyttelypaikalla Keke sinkoilee minne sattuu enkä saakkaan sitä toimimaan ja...sitten yleisö voisikin varautua poppareilla kun sirkushuveja olisi tarjolla meidän toimesta.

Olimme jo lopettamassa kun maneesin isolle puolelle tuli ratsastaja. Keke katsahti isolle puolelle, ja huomattuaan ratsukon jatkoi hommia. Mutta jumankekka kun ratsukko olikin seuraavalla kierroksella manesiien välisellä oviaukolla, Keke meinasi lentää säikähdyksestä kuuhun. Kunnes se tajusi mikä on homman nimi ja kävi kiinnostuneena moikkaamassa vähän lähempää isompaa kaveria. Jatkettiin hetki vielä pienellä puolella, jonka jälkeen mentiin vähän kauhistelemaan isoa hallia. Pohja oli omille jaloille huomattavasti kevyempi kävellä, niin varmasti myös ponille. Keken mielestä ratsastusradan kirjaimet oli vähän epäilyttäviä, joten niitä oli parempi mulkoilla vähän kauempaa. Lopuksi puin Kekelle takin niskaan ja lähdettiin kävelemään kotitallille.
Mulla on niin paras poni<3

Hurjat seinät ja vielä hurjemmat puomit!
Söpöliini<3
Ja kattokaa nyt kui symppis Keke on:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti